BLACK WAX – depilační vosk v balení XXL (400 ml)

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE POKYNY!

DŮLEŽITÉ:
K použití nepotřebujete proužky!
Před voskováním se ujistěte, že je pokožka čistá a suchá. Neaplikujte na zpocenou, mokrou, mastnou nebo znečištěnou pokožku.
Před nanášením vosku nepoužívejte krémy, oleje ani kosmetiku, protože by se vosk na chloupky nepřilepil.
Neaplikujte na podrážděnou nebo narušenou pokožku.
Pokud nemáte ohřívač, můžete roztavit vosk na sporáku umístěním plechovky s voskem do nádoby s horkou vodou a ohřátím vosku na vhodnou strukturu. Vosk se roztaví, když dosáhne přibližně 45 ° C. Pokud není vosk dostatečně roztaven nebo je příliš hustý, výsledky nebudou takové, jaké by měly být.
Voskování se nedoporučuje ve vlhkých a velmi teplých / horkých místnostech (více než 23 ° C), protože vosk správně neztvrdne.

POSTUP VOSKOVÁNÍ:

  1. Vosk zahřejte stejně jako běžný vosk.

2. Když se rozpustí a textura je podobná tekutému medu, aplikujte jej pomocí tyčinky na požadované místo v rovnoměrné a tenké vrstvě ve směru růstu chloupků.

3. Doba tuhnutí vosku závisí na tloušťce vrstvy vosku, kterou jste aplikovali na pokožku. Když vosk zcela ztuhne a již nelepí, jemně jej nadzvedněte podél okraje a pevně ho držte. Rychlým trhnutím jej odstraňte v opačném směru růstu chlupů.

UŽITEČNÉ TIPY:

✔Doporučujeme, abyste na konci nechali kousek kůže nenavoskovaný, protože to usnadní uchopení a odstranění vosku z pokožky.

✔Pokud částice vosku zůstanou na pokožce, můžete je odstranit „přilepením“ voskem, který jste právě odstranili.

Vosk neobsahuje alergenní přísady a je dermatologicky testován.

Složení a číslo šarže vyznačené na obalu.
Množství: 400 ml
Vyrobeno v EU.
Distributor: Vivovita d.o.o., Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje

VAROVÁNÍ: Uchovávejte mimo dosah dětí

Složení: glyceryl rosinát, triethylenglykol rosinát, cera microcristallina/mikrokrystalický vosk, cera alba/včelí vosk, parafin, ethylen/VA kopolymer, máslo butyrospermum parkii/extrakt z vlašských ořechů, olej ze semen helianthus annuus/olej ze semen helianthus annuus (slunečnice), CI 77499/oxidy železa
delivery
Doprava zdarma
satisfaction warranty
Záruka spokojenosti
safe buy
100% bezpečný nákup
EU seller
EU obchodník